areyoung's FotoPage
KLIK Hidup Aida..!
By: aida azura

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My New Hp : )

Senja
Traffic Light
Cemas
View all 10 photos...
(Kecuali Siur), semuanya diambil dalam perjalanan pulang


Monday, 25-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Makan Buah @ Putrajaya

Yang baju itam depan tu dah tak sesabo..
Uih.. ramainya orang!
Sedap ar duyan ni.. mmm.. mmm..
View all 14 photos...
Punyalah susah nak carik Taman Botani tak jumpa2... rupa2nya makan buah tu kat Taman Warisan daa!


Thursday, 14-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pot Luck

"Kami bertekad utk abehkan makanan yg ada!"
Nani bukan wat tanda 'peace', tapi 'nak tambah lagi 2 kali!'
Antara yg terawal berjaya merempuh masuk
View all 29 photos...
Erm, hari ni dept. komik wat pot luck. Peh.. kenyang gile! Dari pagi sampai ke petang.. makanan tak putus2 Welkam to our new frens from Bintang Kecil, E-Baca & brader2 ilustrator.!


Thursday, 19-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bersama Maggie T

 
 
 
View all 17 photos...


Monday, 9-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Annual Dinner

Meja ujung skali, gelap jek!
Amik gamba lagik...
Bob ngan Farah. Zahid mana tah?
View all 29 photos...
1 Mei tu hari sume warga Karangkraf bergegas dari Book Fair ke Legend Hotel opposite PWTC utk menghadiri annual dinner. Cam besa la... dept komik tetap haru biru, haru kelabu, haru coklat... (pinjam ayat Azmeer skit)!


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net